Pilani Bubu

ZAF

Pilani Bubu este o activistă a stilului de viaţă creativ – așa cum își spune ea – și crede că: „Lumea ar fi un loc mai bun dacă toţi am face mai mult din ce ne pasionează; și prin pasiune, ne găsim un scop, și cu scopul, putem influenţa lumea într-un mod pozitiv”. În căutarea pasiunii sale, a renunţat la locul ei de muncă într-o corporaţie din Africa de Sud pentru a-și urma cariera în muzică și design și a studiat Decoraţiuni Interioare la Inscape Design College (ZA) și Teatru Muzical la New York Film Academy (US).
Ca un antreprenor creativ, ea își urmează propria călătorie unică în muzică și design – este un artist independent autofinanţat și autopublicat. Ea este de asemenea coproprietar și fondator al unor companii de design interior cu o gamă restrânsă de produse în portofoliul ei. Munca ei de-o viaţa, așa cum o descrie ea, este cu firma ei socială numită POP (Puterea Pasiunii) Sessions, care se axează pe sprijinirea și inspirarea unei noi generaţii de lideri creativi.
Ea a lansat două albume cu numele ei („Journey of a Heart” – 2012 și „Warrior of light” – 2015) și trei single-uri reușite la radio, printre care: „Misunderstood”, „Sweet Love” și „Boom Che”. Ultimele ei single-uri: „Boom Che” și „Baile”, lansate în 2019, fac parte din al patrulea album care urmează să apară: „Folklore”.
În ultimii 8 ani, ca artist în curs de dezvoltare, a interpretat muzică atât la nivel local, cât și la nivel global. O povestitoare în adâncul inimii și o interpretă cu intenţie care își propune să-și lase publicul cu schimbări conștiente și tangibile ale inimii și minţii. Muzica ei este inedită și a evoluat într-o fuziune unică de genuri: folk, soul-jazz și funk – de modă veche, dar încă atât de captivantă. Vocea ei este unică, cu un sunet global coeziv și cu o încrucișare extraordinară.
În anii ei de debut a binecuvântat scenele mai multor festivaluri: The Drum Beat Festival, Grahamstown National Arts Festival, Fete De La Musique, Women Rising Concert, Jazz in The Park (US); rezidenţe muzicale: Goliath Comedy Club, Roast Cafe și Maximillien; a susţinut spectacole repetate în sălile de concerte din unele dintre orașele ei preferate din întreaga lume: New Orleans (SUA), Londra (Marea Britanie), Toulouse (Franţa), Lagos (Nigeria), Maputo (Mozambic), Accra (Ghana) și Nairobi (Kenya).
De asemenea a fost prezentatoarea unei emisiuni de televiziune: „Out and About”, difuzată pe canalul One Gospel – DStv 331. Acum prezintă emisiunea „Design For You” pe canalul The Home Channel, canalul DStv 176; acum este în sezonul 6 al emisiunii și încă explorează oportunităţi interminabile în materie de design, orator inspiraţional și stilist pentru unele dintre cele mai mari magazine de uz casnic din Africa de Sud.
Pilani a lucrat în ultimii 10 ani în industria de marketing sud-africană și industrii creative, cu o diplomă în Drept, Marketing și Managementul Afacerilor de la Universitatea din Pretoria (SA) și un certificat în Principiile Cercetării de Marketing de la Universitatea Georgia (S.U.A).